Усі статті
Центр допомоги Sakaba Plus
Відновлення покупок
Поверніть Sakaba Plus на новому пристрої або після перевстановлення, не платячи вдруге.
Sakaba Plus прив’язано до облікового запису Apple, з яким ви його придбали, а не до одного пристрою, а облікового запису Sakaba, у який треба входити, немає. На новому iPhone чи iPad або після перевстановлення Plus зазвичай повертається сам, щойно ви входите з тим самим обліковим записом Apple. Якщо цього не сталося, відновіть його.
Відновіть Sakaba Plus
- Торкніться шестірні вгорі ліворуч на «Головній», щоб відкрити «Налаштування».
- Торкніться
Sakaba Plus. - Унизу сторінки торкніться
Відновитипоруч зУмовитаКонфіденційність.
App Store може попросити вас увійти. Коли вашу покупку буде знайдено, сторінка закриється, а Plus стане активним. Відновлення безкоштовне; воно нічого не купує.
Відновити є також на екрані Sakaba Plus наприкінці вітальних кроків, тож відновити покупку можна під час першого запуску.
«Покупок не знайдено»
Якщо ви бачите Покупок не знайдено — переконайтеся, що ви ввійшли з тим Apple ID, на якому придбали Plus, це означає, що App Store відповів, але не знайшов активного Plus для цього облікового запису. Перевірте таке:
- Ви ввійшли з тим обліковим записом Apple, яким купували Plus. Покупки не переносяться між обліковими записами Apple.
- Ваша підписка ще активна. Це можна перевірити в застосунку «Параметри» → [ваше ім’я] → Підписки на вашому iPhone чи iPad.
- Якщо Plus вам надали через «Сімейний доступ», той, хто його придбав, досі його має й ділиться ним зі своєю сімейною групою.
«Не вдалося зв’язатися з App Store»
Не вдалося зв’язатися з App Store — перевірте з’єднання означає, що до App Store не вдалося підключитися. Перевірте підключення до інтернету й ще раз торкніться Відновити.
Немає посилання «Відновити»
Відновити з’являється, лише коли Plus вимкнено. Якщо на сторінці написано Sakaba Plus активна, Plus уже ввімкнено, і відновлювати нічого.
Корисно знати
- Відновлюється лише Plus. Ваші власні рецепти, журнал, обране та бар повертаються через iCloud, а не через
Відновити. Див. Синхронізація через iCloud і Резервне копіювання та відновлення даних. - Купили на іншому пристрої? Покупка, зроблена на іншому вашому пристрої, потрапляє на цей пристрій сама, поки Sakaba запущено.
- У налаштуваннях немає рядка «Відновити». Це посилання є лише на сторінці Sakaba Plus.
Є запитання? Пишіть на sakabaapp@proton.me.